伊莉討論區

標題: 千葉真一囝囝露點做主角 真劍佑獻處男床上戲 [打印本頁]

作者: rousseau73    時間: 2016-5-9 12:25 AM     標題: 千葉真一囝囝露點做主角 真劍佑獻處男床上戲

年屆77歲嘅日本著名影星千葉真一,近年被爆未離婚就同一個廿歲後生女發展爺孫戀,證明一把年紀嘅千葉真一仍然大有市場。

千葉真一同第二任太太所生嘅囝囝真劍佑,靠老竇嘅名氣,加上天生偶像面孔,種種優厚條件令佢入行即成搶手貨,先後已接拍多部電影、劇集,今年初仲挑戰舞台劇演出《花樣男子》。
19歲嘅真劍佑早前夥拍廣瀨鈴、野村周平合演青春電影《花牌情緣》又再添食,為真劍佑進一步提升知名度,而佢仲獲富士電視台起用成單元劇《明天一定與你談戀愛》嘅男主角,同女拍檔仁村紗和有激情演出,仲會處男演出床上戲,呢期床戲幾乎係每套日劇嘅例牌菜。

心得:名字十分有型,且看真劍佑能否大紅大紫了。

[attach]114217623[/attach][attach]114217624[/attach][attach]114217625[/attach][attach]114217626[/attach][attach]114217627[/attach][attach]114217628[/attach][attach]114217629[/attach][attach]114217630[/attach]

作者: zogol    時間: 2016-5-9 09:21 AM

對女粉絲比較有吸引力吧zzz
作者: a22058126    時間: 2016-5-11 12:31 AM

真是期待阿長想快點看到阿
作者: a5720104    時間: 2016-5-11 03:21 AM

他的兒子外型相當不錯
就不知道人格如何
希望別像他老爸一樣愛偷吃
作者: jun701110    時間: 2016-5-11 11:44 AM

無感
但照片裡有個女的好可愛喔
不知道是誰 哈哈
作者: 小醜狗    時間: 2016-5-20 09:09 AM

真的有遺傳到老爸.粉性格阿.是吃這行飯的料阿

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://www53.eyny.com/) Powered by Discuz!